söndag 11 december 2011

Tredje advent

Då har vi kommit till tredje advent och lite julstämning har infunnit sej. Ska skicka upp maken på vinden och ta ner våran tomte som står ute. Lägger in en bild så får ni se hur han ser ut....ja tomten alltså. Fast eg så är de kanske tomtar båda två????.....

Detta pepparkakshus har jag målat....kallmålning.
Bakade alltid ett pepparkakshus varje år, men när grabbarna blev större så slutade jag med det. Fast nu kanske det finns en anledning att börja igen, när vi har barnbarn.Ur led är tiden.......5 december var jag ut och fotade min ros. Visst är den fin? Får kanske tassa ut med kameran och ta ett nytt kort idag. Kan va kul och se hur annorlunda den är när vi har haft kallt och lite snö.Hörde att vi hade en hackspett någonstans....det kan ju knappast undgå att höra. Men jag blev riktigt förbaskad när jag såg vart han var och vad han åstadkommit.

Två holkar har han varit på....trots att vi har spikat runt hålet...grrrr.Här har vi Bamze som nätdejtar....jösses så försigkommen man kan va...:))))) Han var riktigt intresserad när han fick syn på denna söta tjej på datorn.Började sy på en klänning igår, men den blev inget bra....måste tänka ut nåt och ändra den. Jag blev stor som ett hus...men får kanske sy in den....bara jag då kommer i den. 
Nej slut på svammel....nu får jag sätta fart.

Må så gott alla och ha en riktigt trevlig tredje advent!


2 kommentarer:

 1. Hej Gunilla!

  Tack för hälsningen i min blogg, tänkte att jag måste kika in hos dig och kolla läget lite och så har du lagt ut så mycket roliga bilder :))
  Haha ja Bamze han ser ut att veta vad han vill han ;) Vilket fint pepparkashus du har , det blir ju lite mer julstämmning när man väl får fram lite julsaker. Själv så älskar jag julen med allt som hör till, det är väl bara liiite snö vi saknar här men annars börjar känslan att infinna sig :)) Ha det gott och krama om alla dina godingar, både två- och fyrbenta!

  Kram från Carina med familj

  SvaraRadera
 2. Jag undrar om Fridolf nätdejtar i smyg han sitter alltid vid datorn. Vad du har fått julfint och vad sugen jag blev på knäck.
  Kramis
  Cats

  SvaraRadera