fredag 24 augusti 2012

Två veckor går sååååå fort.

Tänk att man redan jobbat två veckor....tiden går fort när man har roligt:)))Det har inte hänt så mycket sen sist...förutom att jag inhandlat nya mattor till köket och väntar på  gardiner från Jotex.

Jag har varit till Säffle och köpt gardiner, men de blev jag inte nöjd med utan åkte tillbaka med dom. Men så hittade jag andra som var jättefina....tog dom istället samt att de var 100:- billigare paret. 
Kanonbra, eller hur?
Men lilla jag blev inte nöjd med dom heller....så nu har en arbetskamrat till mej lånat hem dom, så får vi se till veckan om hon blev med gardin. Annars blir det en tur till Säffle igen.
Så nu väntar jag på gardinerna från Jotex. Skulle haft dom i 220 längd, men då skulle jag få dom 
10 december och vem vill vänta sååååå länge. Utan då bestämde jag mej för att ta de som är 160 långa. 
Men vem vet....jag kanske skickar dom tillbaka:)))))))))))))))))))))))))))))
Nej då, det ska nog bli bra med dom.
Snacka om att vara velig!!!!!

Nu har jag skurit ut lite svartvita tyger....ska bli en löpare till köksbordet.
Har inget mönster utan det är bara lek med tyger....vem vet, jag kanske inte blir nöjd:))))

Må så gott mina vänner!!

3 kommentarer:

 1. Jag trodde du sydde gardiner som är så händig med symaskinen. När jag skulle sy om köksgardinerna till påsk trasslade undertråden så nu sydde jag café gardiner för hand. Häromdagen kom Mats hem med en ny symaskin. Ska kolla på Linea om de har snygga gardintyger på nätet.
  När jag jobbade tyckte jag att det var roligt att jobba efter en lång semester. Då är du inne i den vanliga lunken igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmmm....gardiner och raka sömmar är bläääää:))))
   Men idag har jag lämnat tillbaka gardinerna i Säffle och så har jag hämtat de nya från Jotex....snacka om snabb leverans.
   Linea har mycket snyggt.
   kram Gunilla

   Radera
 2. Jag kan bara sy raka sömmar. När jag var yngre sydde jag klänningar till mig efter mönster. Sydde även till barnen när de var små. När jag pluggade och bytte yrke hade jag inte tid med det. Vi får väl se vad jag kan åstadkomma med en ny symaskin.
  Kramis

  SvaraRadera