söndag 23 februari 2014

Quilt-duk och 90-årsdag

I fredags så kom ett "godis"-paket på posten. Det kom från Elisabeth. Beställde mönster från Bente Malm -
Kaffepaus. Det är ju en löpare med mycket mindre löv. Men komponerade ett stort löv, så att det passar nya bordet i gästrummet. Jag blev jättenöjd. Så nu ska jag även göra en löpare (original) till skåpet som jag har målat. Bild kommer när det är klart.


I slutet av januari så firade vi svärmor som fyllde 90 år.Vi var ut och åt på restaurang sen blev det kaffe och tårta hemma hos henne.
Nedan är fyra generationer. Från vänster min man Ove, svärmor Sonja, min äldste son Patrik och min prins (barnbarn) Rasmus.Ove, Sonja, min yngste son Niklas, Patrik, Rasmus och son(hustrun) Jenny.


Vi hade en jättetrevlig dag och svärmor var mycket nöjd över sin dag.


Nu ska jag fixa en kycklinggryta.

Må så gott!!


4 kommentarer:

 1. Vad läcker din duk blev.
  Ser fram emot löpare och hoppas på att Inga inte rotar till det för dej.
  Ha det gott, kram! :)

  SvaraRadera
 2. Nämen hoppsan! Har jag smittat dej?! Att blogga 2 dagar på rad ;) Själv fick jag nog bara ett infall, därav bloggande i 2 dagar. Men det kanske kommer något nytt på bloggen idag, vem vet.

  Puss å kram Mini

  SvaraRadera
 3. Det tog inte lång tid från det att Du fått hem mönstret i brevlådan tills Du sytt klart en duk. Och en till ser jag fram emot att få se så småningom.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 4. Oooops! Var tvungen att förstora bilden på din familj för båda dina söner påminner väldigt mycket om mina. Den äldste med rakad skalle och den andre med rejäl kalufs och "skräp" på hakan. Jag började nästan undra om de levde dubbelliv ;-)
  Jag undrar om du inte kikade lite i smyg idag på 5-milen. Men jag tycker att det var starkt gjort av våra tre killar att komma in efter varandra som 7, 8 och 9. Tråkigt att Hellner inte var frisk.
  Häftigt löv du sytt!
  Kram

  SvaraRadera