onsdag 23 februari 2011

Katterna och jag

Ja då sitter Bamze, Zimba och jag i tvättstugan.
Patrik är här och bilar bort klinkern i hallen. Det är ju ett herrans väsen, men de bryr sej inte speciellt faktiskt.
Tänkte först ta med dom på en åktur, men det känns inte speciellt kul att åka runt. Så jag bestämde mej för att testa detta först och det gick ju alldeles utmärkt.
I går tänkte jag fortsätta att måla panel, men det skulle komma en och titta på trappräcke och spaljé, så jag avvaktade lite. Men efter att den killen hade åkt så kom Patrik och testade att bila bort klinkern och det gick ju bra. Och när han var här kom en kille och tittade på våra dörrar. Så jag kan tala om att jag "slapp" att måla:)))))))
När nu Patrik ville komma idag igen, så var det ok. Vi har plastat in öppningen mellan kök och hall och sen fick vi även plasta över trappen ner till källaren.
Så här sitter jag och fördriver tiden med att blogga lite.
Ja lite flitig är jag iallafall, jag kör en maskin tvätt, inte illa va?
Ska nog tvätta lite quilt-tyg som jag fick häromdan.

I morron är jag leeeeedig och det ska bli så skönt. Ska åka till stan för jag ska köpa tyg till en dopklänning. Jag har fått äran att sy dopklänning till Rasmus. De tänkte ev ha den som jag och mina syskon, samt båda mina pojkar hade vid sina dop. Men Rasmus är för stor:)))) Så då får jag sy en.
Efter tygköp ska vi titta på golv. Vi har nu bestämt oss för att ha klinker och parkett. Klinker direkt man kommer in och runt kaminen. Så jag hoppas det blir bra.

Ha det bra alla därute.

Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Låter spännande att få nytt, det längtar jag efter oxå. Får sätta en känga i baken på maken så han kommer igång, hihi.
    Vad bra att katterna inte bryr sig om oväsendet.
    Spännade att se hur det blir när det är klart.
    Kram Inger

    SvaraRadera