torsdag 2 februari 2012

Morrhår och rådjur

Idag på min lediga dag så har jag städat lite grann...tar en bit i taget. 
Zimba satt på bordet som vanligt och då passade jag på att fota honom.
Kolla in hans morrhår!


Tar en liten vilopaus efter att ha fått pellets och lite bröd.


Nu väntar jag på våren....rhododendronAzalea
Har varit ute på en liten promenad i skogen, fick se ett rådjur och det är säkert ett av de som brukar vara hos oss. När vi lagt mat i foderbåset och går därifrån, så kommer det 2 - 3 rådjur med en gång. Det är jämt vi hinner därifrån.


Nu är det sömnad av pp som gäller.


Må så gôtt!


5 kommentarer:

 1. Gunilla nu sitter jag och undrar vad ett ciderrör är och fattar ingenting.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihihi det är ett tyg som jag sytt ihop och haft i 5 st burkar med cider 50 cl.
   kram på dej!!!

   Radera
  2. Hi Hi vad fiffigt! Kanske det går bra som ölrör också.

   Radera
 2. Zimba ser likadan ut som Fridolf, men jag har nog inte lyckats ta en bild där deras morrhår framstår så tydligt. Det har varit svårt att få en bild på vår rådjursmamma och hennes två kid. Nu har jag bara sett henne med ett kid så jag hoppas att båda är i livet. Hon födde sina kid på vår tomtgräns på midsommar afton berättade vår granne och jag förstår inte hur jag kunde missa det. Fåglarna behöver också matas nu. Våra koltrastar får hampfrö och russin samt äpplen. De kan inte äta från fågelmataren.

  SvaraRadera
 3. Halloj Gunilla!

  Ja jösses vilka morrhår han har, Sigge ser likadan ut här och det syns så väl när man får till en sådan bra bild som du fått :))
  Idag har vi jättekallt här ca -21 grader så det blir till att ta en snabb promenad för att sedan fixa lite inne. Cornelis vill ut ivf så han ligger ute på ett skinn i solen och njuter en stund :)
  Kullarna här kommer inte komma precis samtidigt eftersom Alvas förra kull var för tidigt födda så måste jag planera in att dom kanske blir det igen , så jag ska ha lite mellanrum mellan kullarna så man orkar med allt ;) Ha det gott i kylan och krama om alla dina!

  Kram från Carina & gänget

  SvaraRadera