tisdag 19 februari 2013

Men matte!!!..

Jaha...menar matte verkligt något med detta?
Inte kan hon väl skicka iväg mej i denna låda???


Sällan...jag tror dej inte!!


Jag tror att hon veknar lite nu....


....när jag lägger in stora charmen:))))


Såklart att du inte skickas någonstans:)))
Goa Bamze!!

7 kommentarer:

 1. Vilken underbar katt! Jag saknar vår lilla Mimmi, som blev 17 år och klok som en "pudel" Kram! Ullastina

  SvaraRadera
 2. Ha ha, påminner lite om våra katter, de tänker nog att lägger man huvudet på sne och kopplar på charmen så kanske man kan matte och husse vekna och jag får som jag vill :-).

  SvaraRadera
 3. Förresten riktigt söt katt och du har verkligen lyckats att få till ögonblicksbilder :-)

  SvaraRadera
 4. ååå jösses vilken gullig katt du har

  SvaraRadera
 5. Så där bedjande kan mina Birmor också se ut. Jag tycker birma bröderna jamar så konstigt. Jag har aldrig hört någon katt låta som de gör. Donna gillar kartonger och kryper gärna ner i lagom stor kartong. Nu ska jag kika runt lite i din blogg.

  SvaraRadera
 6. Jag tittade en gång till och tänkte att de kanske kompenserar sitt jamande med en uttrycksfull mimik. Fridolf säger till när han vill ha mat då krafsar han med tassen där det hörs bäst. Donna uttrycker sig genom olika sorts jamanden som jag lärt mig tyda genom åren.

  SvaraRadera
 7. Hej! Jösses vad det händer grejer här då, man hinner knappt inte med ;) Du är såååå duktig på att sy Gunilla så du borde öppna butik tycker jag. Jag som inte har ditt tålamod kan inte förstå hur du får till allt fint du gör. Jag skulle förmodligen få vredes utbrott innan jag ens hunnit att få till alla rutor osv haha....riktigt fint gör du ivf!! krama om dina små hjälpredor från oss här!

  Många kramar från Carina och gänget!

  SvaraRadera