söndag 11 oktober 2015

Tanumstrand

Denna månad så firar vi 20-årig bröllopsdag och hade bestämt att vi skulle på SPA i Tanumstrand i Bohuslän
Döm om vår förvåning när vi kom dit och skulle ta ett bad i poolen.
För det första, så var ena poolen väldigt kylig...bubbelpoolen var trasig, den var iskall... men den andra poolen var i alla fall varm och skön. Ja där satt maken och jag och vi undrade lite smått vart bastun fanns. Hmm...ja det var ju som i badhuset här hemma....vid duscharna vid omkl.rummet......såååå mysigt?!?!? Nä vi satt i den varma poolen ca 15 min sen fick det vara nog.....vi var sååå besvikna. Vi som trodde vi var på ett SPA......ja allt är väl relativt. Scandic har också pool....
Det fanns två små "holkar" som de kallade Skärgårdskliniken, där hade de väl nån slags behandling...men det var inget som tilltalade mej. Kanske var jättebra!?
Nej ska jag på spa, så drar jag till Sunne!!!
Men maten var god och rummen jättefina. Hade även väldigt fin utsikt mot havet och båtarna.Ja men nu har vi varit dit och behöver inte dit igen. Det är inget som jag rekommenderar till mina nära och kära heller.
Vi hade bra väder, alltså inget regn. Var till Grebbestad och Fjällbacka och gick lite grann i butikerna som fortfarande hade öppet. Vissa plagg var det 70% rabatt på och de var fortfarande för dyra.....

Nu fick vi se hur det var på detta omtalade Tanumstrand...överreklamerat enligt mej. Men i det stora hela så fick vi en bra helg tillsammans med goda vänner.

Trevlig söndag till er alla!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

 1. Har varit där med jobbet, men då hade vi inte
  mycket fritid, mest kursverksamhet. Men Sunne
  är toppen, det gör ingen besviken.
  Fin söndag och kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Synd att det blev en besvikelse, men ni hade ju tur med vädret.........!

  SvaraRadera