fredag 23 september 2011

Imse vimse spindel......

Häromdan så höll jag på att dö.....ja nästan i varje fall.
Sonen ropade att jag skulle komma till uterummet och lydig som jag är, traskade jag dit.
Kolla här!!! sa han, och visade mej vattenkannan...som var tom på vatten. Däri var en JÄTTESTOR OCH JÄTTEÄCKLIG spindel.Ja den var redigt stor och jag pinnade snabbt därifrån...men lite nyfiken....så hämtade jag kameran.

Jag röstade för att den skulle dödas...men blev nedröstad...den skulle ut i det fria.

Så nu kan alla gissa vad jag gör när jag ska ut i uterummet!

Denna helg är jag ledig och det ska bli så skönt. Fast jag är väl uppe strax efter 6.00 ändå. Men då behöver jag ju inte iväg nånstans.

Ska nu sy lite på två nessar innan det blir stickning framför dumburken.

Trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. Tänk bara på att den är ofarlig. Be sonen ta ut den.Förr var jag hysteriskt rädd för spindlar, speciellt när jag var i Australien för där finns det giftspindlar. Jag har börjat vänja mig och nyligen var det en jättestor spindel i badkaret som inte jag vågade kasta ut. Det fick gubben göra. Min mormor sa att man inte fick döda en spindel för det förde otur med sig. Har du sett nya bilderna på lokatt ungarna i mitt galleri. De är otroligt fina fotade dem på Skansen
  Tevlig helg
  /Cats

  SvaraRadera
 2. Det är nog ingen större risk att du hittar så'na stora spindlar igen och dessutom är de ofarliga (till skillnad från i Australien). Jag är inte rädd för insekter och spindlar försöker jag alltid kasta ut. Dödar man en spindel blir det regn, sa min mormor, och regn vill jag absolut inte ha.

  SvaraRadera
 3. BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!! Jävlar va äcklig!!!! Du skulle ha ringt till mej för jag hade sprättlätt röstat på ditt förslag.

  Kram mini

  SvaraRadera