måndag 5 september 2011

Skönheter

Dags att lägga in några bilder på mina fyrbenta älsklingar. Idag har de haft sovdag i regnrusket. Det bådar inte gott inför natten, för då flyger f-n i dom. Full fart genom hela huset och mattorna ligger på trekvart. Oftast är det Zimba som blir jagad av Bamze och då får Bamze massa päls i munnen efter att ha tuggat på Zimba....men det ser kanske värre ut än vad det är. Det är ju ingen av dom som skriker ivarje fall.









Det var några kort på busarna.


6 kommentarer:

 1. Vilka underbara vackra katter du har. Har kikat runt på din blogg nu och är verkligen imponerad av dina bilder (på allt möjligt) du är ju en riktigt duktig fotograf!
  Kramar Päivi

  SvaraRadera
 2. Helt underbara är dina pojkar
  Kram Rose-Marie

  SvaraRadera
 3. Oj, vad många nessar du sytt! Jättefina allihop! Och så himla söta kissekatter du har! :-)

  SvaraRadera
 4. Vilka nya fina bilder du publicerar på Zimba och Bamze. Jag undrar om de år lika sociala som mina Birmakatter. De följer oss som en skugga. Fridolf och Fritz busar inte så mycket med varandra längre.
  De är inne på sitt elfte år, men de tar gärna en promenad med mig i skogen och rusar runt som galningar. Jag var på Skansen i söndags och fotade lokatter och jag var helt lycklig att få bilder på lokatt ungar som betedde sig som våra tamkatter. kolla gärna i mitt galleri på http://weismann.zoomin.se

  SvaraRadera
 5. Svar på det du skrev i min blogg om dina katter:
  Mina vill inte heller ligga i knä, men de vill vara nära mitt ansikte så fort jag sitter vid datorn hoppar främst Fridolf upp och ska slicka mina händer och pannan. Då spinner han och somnar gott efter en stund då han busat och lekt hockey med ett suddgummi på skrivbordet. Fritz kryper intill oss då vi tittar på TV och halvligger knät. På morgonen har vi oftast alla tre i sängen vid huvudet och vid fötterna. På natten väcker dom oss inte trots att vi har fönstret öppet så de kan sitta på garagetaket och titta. De vill gärna ut i gryningen då springer de ut och in genom fönstret. Stänger kattluckan på kvällen. På natten sover dom i olika rum. Visst var lokatt ungarna söta.
  Kram
  Cats

  SvaraRadera