tisdag 2 juli 2013

Lite sytt

Kanske på tiden att uppdatera lite här. Har ju semester och har nu denna och nästa vecka kvar.
Linnea håller igång oss och har tävlingar varje månad, jättekul. Hennes brodyrer är ett konstverk i sej, man sitter bara och njuter och vill verkligen klappa på brodyren.
Jag har väl inte bidragit med så jättemycket men lite disktrasor har det blivit och mer är på G.

Design Linnéa Art Line

Design Linnéa Art Line

Har även gjort en Trädgårdspärm, där jag ska samla lite ditt och datt om växthuset, trädgården mm. Kan ju vara bra att printa ner vad som hänt....för minnet....vad är det??? Pärmen är vadderad och Linnéa har även designat den. Suuuperduktig tjej! Hon har noggranna instruktioner med bild och text, så det går inte att göra fel. Visst jag kan ju vara lite trög ibland, men då är det bara att slänga iväg ett mail till henne, så förklarar hon genast hur det ska va:))))

Design Linnéa Art Line

Denna trädgårdsmus tyckte jag blev lite för knepig i färgen...ja liksom inte riktigt musfärgad....men va fan, är det  NÅGON som sett en mus bära omkring en kratta?!?!? 
Jag blev iallafall gôrnöjd med både mus och pärm.
Har gjort en pärm till, men får vänta med att lägga in den.

Ha en bra dag!3 kommentarer:

 1. Jag blev mycket förtjust i Din trevliga pärm! Den var så fin, tycker jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Så fina saker du sytt...och fotat i härliga miljöer, skrivit mysig och rolig text och stort, stort tack för dina alla urgulliga ord om mig :) TACK!!!!
  varma och goa sykramar
  Linnéa

  SvaraRadera
 3. Jösses vad mycket fint du gör, jag gillade pärmarna jättemycket! Vad personligt att kunna göra sitt eget omslag till sin favorit pärm :)) En sådan skulle man ju vilja ha till kattpärmen!!! Kan man beställa hos dig Gunilla???? och vad kostar en isåfall?
  Tänk vad mycket fint man kan sy!

  Många kramar från Carina & gänget!

  SvaraRadera