lördag 24 augusti 2013

Månen, Queen Elizabeth och grillning...

...ja inte samtidigt.
Lekte lite med kameran härom kvällen, det var gubbens tur (månen alltså) att bli fotad.
Fotade utan stativ och det syns ju på skärpan, men det gör inte så mycket. Får ta det nästa gång.

Queen Elizabeth doftar ljuvligt och tar mej tillbaka till barndomen. Väntade ivrigt på att knopparna skulle slå ut...tills en dag var de helt borta. Förstod med en gång att rådjuren varit här och haft kalas. Men när det åter blev knoppar, så höll de sej därifrån. Så jag var snabb att ta in en ros.

Idag har jag testat att göra pizza på grillen. Det var lättare än jag trodde, men de blev lite brända i botten, så nu vet jag hur jag ska testa nästa gång. Den blev iallafall jättegod.


Känner mej väldigt nöjd...har storstädat sovrummet och satt upp nya gardiner. Var in till Bergvik i torsdags och inhandlade ny matta och ny vit fönsterbräda. Det blev jättemysigt.
Var även in på IKEA och köpte två lagerhyllor som jag ska ställa in i matkällaren. Jag ska ställa mina pelargoner på dom i vinter, så får vi se om någon lyckas övervintra. Ska göra lite test.
Någon kanske har nåt bra tips att dela med sej av?

Har planterat lavendel som jag har förökat. Så nu har jag mera på gång, kanske lite sent men hoppas att det rotar sej. I morron ska jag vara frisör....åt mina thujor.

Trevlig kväll!


2 kommentarer:

  1. Lät spännande med lavendeln och ja,det finns alltid något att göra i en trädgård!:)

    SvaraRadera
  2. Hej Gunilla!

    Alltid så roligt att kika in här hos dig! Det händer alltid något i ditt pyssliga liv ;) Vackra bilder lägger du upp också! Pizzan såg verkligen jättegod ut får bli något som vi måste prova härhemma :) Stort TACK för senast, det var så trevligt synd att vi bor så långt bort från varandra bara. Men är det så att du har vägarna förbi så hoppas jag att du hör av dig för att komma in på en fika :) Ha det gott och krama om dina godingar <3

    Kram från Åsbro

    SvaraRadera