fredag 28 mars 2014

Hornborgasjön

Vilken sevärdhet att åka till Hornborgasjön. 
Har pratat på att åka dit i måååånga år, men det har liksom inte blivit av. Tranorna är ju inte där så länge, så det gäller ju att passa på när det är måååånga där. Det var häpnadsväckande att se och höra dom:)) 
Så med kameran i högsta hugg och alldeles för lite kläder, så var det dags att fotografera. (Men jag hade iallafall fingervantar på mej). Det blev några kort tagna....närmare bestämt ca 300 st !!! Syrran tyckte att det var alldeles för lite....men hallå!!....det var ju inte hon som frös:)))))))) Puss på dej gumman.
Hur som helst så blev det ju några suddiga kort också...på nåt underligt vis så stod de inte stilla. Men några kan jag ju bjuda på. Dessa bilder är tagna vid Trandansen.
Tog även några kort vid Naturum Hornborgasjön. Där fanns Sothöna, Svanar och  Skrattmås.


Det var inte sista gång som vi tog denna tur. Men nu har vi lärt oss att ta med varma kläder...typ mössa och termobyxor:))

Ha det gött!!2 kommentarer:

 1. Satan va coolt! Ja, å 300 kort är aaaaaaaaldeles för lite ;) Nästa gång får det allt bli lite fler, tycker jag. Superhäftiga kort! Vi kan åka nästa år, med termbrallor, mössor å vantar.

  Puss å kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja jag får bättra mej till nästa gång:) Javisst vi får åka dit i vintermundering då.

   Radera