söndag 30 oktober 2011

Äntligen kan jag lägga ut....ja en bild alltså:)))

När jag hade nesse-dille, så sydde jag även en nesse till mamma. Den har hon nu fått med lite innehåll. Hon har nämligen stickat en pippi-tröja till mej. Tack tack snälla mamma.

Ja färgen stämmer ju inte riktigt, men på ett ungefär iallafall.


Nu har jag ju även börjat på en bargello. Jag undrar om någon vill se ett smakprov...eller snarare färgprov.

Det är meningen att den ska hänga i sovrummet.
Jag hade inte kvar av alla tyger som jag använde i överkastet, men några fanns, sen har jag kompletterat.
Jag har även börjat sy ihop men det visar jag inte nu.


Till sist en bild på farmors prins.


Han var här och badade igår och då var ju kameran med naturligtvis. Här var jag påpasslig när han fick syn på mej i spegeln. Fotot blev jag jättenöjd med.

Nu ska jag fortsätta sy på bargellon, så får vi se hur den blir.

Ha de gött!

4 kommentarer:

 1. Vilken liten godbit du har var rädd om honom.

  SvaraRadera
 2. Nessebilden är helt ljuvlig på ditt barnbarn. Jag känner en sorg över att jag aldrig blir farmor, men jag får glädjas över att jag är mormor. Tack för din kommentar till mitt senaste blogginlägg. Caro skrev till mig för ett år sedan att hennes make gick bort i cancer och den yngsta sonen är inte äldre än två år. Hon är ensam med två små barn och en mamma som är svårt sjuk och inte klarar sig själv.Där hon nu bor känner hon ingen och får pussla hela tiden med barnen då hon jobbar på udda tider. Därför var det så viktigt för mig att träffa henne och se om jag kan hjälpa henne för jag har alltid tyckt så mycket om Caro.

  SvaraRadera
 3. Nessebilden är helt ljuvlig på ditt barnbarn. Jag känner en sorg över att jag aldrig blir farmor, men jag får glädjas över att jag är mormor. Tack för din kommentar till mitt senaste blogginlägg. Caro skrev till mig för ett år sedan att hennes make gick bort i cancer och den yngsta sonen är inte äldre än två år. Hon är ensam med två små barn och en mamma som är svårt sjuk och inte klarar sig själv.Där hon nu bor känner hon ingen och får pussla hela tiden med barnen då hon jobbar på udda tider. Därför var det så viktigt för mig att träffa henne och se om jag kan hjälpa henne för jag har alltid tyckt så mycket om Caro.

  SvaraRadera
 4. Vilken fin nesse, för att inte tala om bargello gillar färgerna på båda.
  Så fick jag i somras ett förslag av Dig att ladda ner Chrome i stället för Explore som jag hade problem med.Var osäker på om jag klarade det. Tills slut tröttnade jag Så för två dar försökte jag och klarade det Är toppennöjd Tack för Du tipsade mig.
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera