lördag 8 oktober 2011

Katterna

Har tagit lite nya foto på mina fyrbenta älsklingar. De är väl inte jätteglada när de får kameran uppstucken i nosen:))))
Först ut är Zimba.

Sen har vi lille Bamze

Skönt att ligga på överkastet.

Sen har vi båda busarna tillsammans.


Här ser de väldigt skyldiga ut.Nej nu ska det bli lite tv-tittande, om det nu finns nåt att se.


3 kommentarer:

 1. Våra älsklingar är så otroligt vackra och jag gillar din bild på tassen för de är väldigt speciella på Birma. Tack för kommentaren på min sida. Jag svarade dig på min hemsida, kanske gör jag ett blogginlägg på kanapeer eller jag kallar det för snittar.

  SvaraRadera
 2. Hej vilka underbara bilder på dina godingar! Tänk vilket sällskap det är med dessa fyrbenta vänner, hoppas allt är bra med dig och alla dina. Här rullar allt på i vanlig takt , lilla Eliza flyttar denna vecka och det känns hårt måste jag erkänna efter allt slit man haft med dessa för tidigt födda bebisar. Ha det gott och krama om dina bebisar :))

  Kram Carina & birmagänget

  SvaraRadera
 3. Jag ser att du har en likadan klovässare som vi har. Donna gick och vässade klorna lite överallt där vi inte vile att hon skule vässa klorna. Vi lärde henne till slut genom att var konsekventa och handgripligen visa att här får man vässa klorna. Vi berömmer henne varje gång då hon vässar sina klor på rätt ställe och säger nej om det är på den handknutna mattan. När hon ser att vi tittar sitter hon och vänder på huvudet för att försäkra sig om att vi ser att hon kan och får massor av beröm. Nu försöker vi med Birmorna, men de har inte fattat varför Donna får beröm, men vi har bett Donna lära dom var man får vässa sina klor.
  Har problem med uppkopplingen igen så jag får passa på att skriva då jag är uppkopplad.
  Kramis
  Cats

  SvaraRadera