onsdag 14 mars 2012

Nytt sytt

Då är det dags att visa vad jag sytt på sistone.
Först ut är gardinkappan som jag gjorde till min mamma. Det var lite svårt att få en bra bild, men det är ju på ett ungefär i varje fall.
Har använt klisterkardborreband, men det hade släppt vid ena kröken mot väggen. Bad henne då sätta dit en krok som håller fast. Hoppas att det hjälpte. Pappa matade rådjuren alldeles vid husknuten och då var jag påpasslig med kameran.
Har aldrig varit så nära förut....ja jag stod inne i fönstret...men se så håriga och mysiga horn. Sen att de har så mycket hår i öronen och väldigt stora ögon. Ja nu är jag en erfarenhet rikare.Så har jag sytt ett sparkskydd till Rasmus, så han inte smutsar ner sätet i bilen. Ska sy ett till så de har till båda bilarna.
Det var populärt att det var en traktor på.
Fickan kan han ju ha en bok eller nåt annat spännande i.
Ett par muffins blev det också.I  morron är jag ledig och det ska bli väldans skönt. Ska ev. plocka ur bokhyllan och diska det som är däri. För vi har köpt en ny som vi väntar på och då kan det ju vara skönt att ha det tråkigaste färdigt.


I "barnkammaren" växer det så det knakar, kul. Bild kommer en annan dag.


Ha det skönt därute!

2 kommentarer:

 1. Hei Gunilla.
  Takk for hyggelige kommentarer i bloggen min.
  Monsteret på sminkepungen du spurte om, kan du kjøpe hos Polarquilt.no sin nettbutikk.
  Det er eit norsk mønster, designa av AnnAKa.

  Lykke til.

  SvaraRadera
 2. Vad praktiskt med sparkskydd i bilen. Råbocken ser likadan ut hos oss. Han stod vid bilen, men vi hann inte ta någon bild.
  Kramis
  Cats

  SvaraRadera