lördag 31 mars 2012

Zimba har ordet

Heeeeejsaaan på Er alla som vill läsa lite om mej.
Nu tyckte jag faktiskt att det var min tar att ta över tangenterna ett tag, det var ju ett tag sen som jag fick tillfälle till det. Jag blev verkligen avis när mina bloggkompisar får skriva titt som tätt. Matte sitter och småskrattar när hon läser om dom.....men hon berättar inte allt för mej vad de skriver....lite taskigt faktiskt.
Idag har jag softat lite och busat lite....det hör ju liksom till.
Vädret har varit soligt, men det har blåst som attan emellanåt....

...då är det skönt att sitta i uterummet och titta på vad som händer där ute.
Nu har det inte varit någon aktivitet att prata om, knappt några fåglar att spana på ens. Fast det blir kul när sädesärlan kommer, då kan jag spana in dom.

Ja så här satt matte...med nosen i vädret..flåt jag menade näsan...och då tänkte jag att jag skulle göra likadant. Ganska skönt faktiskt.
 Hon satt där och sörplade kaffe utan att fråga mej vad jag ville ha, tänk om jag ville ha haft lite godis??? Ja ja jag kommer nog att få det sedan.

Man blir väldigt trött av att sitta och njuta i solen.....ser ni vad jag har ätit?...skoja bara, men jag gapade så stort så jag tänkte ifall att. 

Ni måste hålla med om att jag är snygg?

Nu får ni ha en fortsatt trevlig helg!

Mjau från Zimba

4 kommentarer:

 1. Absolut att du är vacker. Och självklart ska du sola nosen i vårvärmen.
  Kli kli från Anne-Marlen. :)

  SvaraRadera
 2. Hallå där mosters snygga pojke!!! Gud va taskigt av din matte å inte fråga dej om du ville ha något, jag ska ta å prata med henne ska du se.

  Puss på nosen från moster

  SvaraRadera
 3. Haha!! Hallå på er!

  Underbart att äntligen få höra några rader från busarna i stugan.
  Klart att Matte måste bjuda på nåt gott nästa gång hon tar sitt kaffe!! annars blir det snart avundsjuka och då kan vad som helst hända ;) hälsa matte och ha en fortsatt fin solig vår! Hälsa även till "brorsan din".

  Kram från oss på S*Estabolyckan´s

  SvaraRadera
 4. Vi tycker du är väldigt cool. Precis så där gör människorna när de solar,tittar upp mot solen och blundar. Jag lägger mig på fönsterbrädan av marmor i fönstret och solar nu på våren för det är fortfarande lite för kallt ute. Fönsterbrädan är varm och skön när den värms av solen. Donna har varit på blåkulla och haft kul, men vi bröder fick inte följa med vår husmor för hon sa att Heliga katter är portförbjudna på Blåkulla. Der var en massa zoomin kärringar som var där på skärtorsdagen och alla gubbar fick huka sig ner för alla flygande kärringar. Vi önskar dig Zimba och hela familjen en fortsatt trevlig påsk .

  SvaraRadera